Sunde Børn Bevæger Skolen

Bevægelse hele skoledagen

Sunde Børn Bevæger Skolen er et samlet program for læring, sundhed og trivsel, der gennem en aktiv skoledag skal få flere børn og unge til at bevæge sig mere og grundlægge sunde vaner tidligt i livet.

Jeg er interesseret
  • Faktaark om bevægelse

Seks forskellige faktaark giver overblik over rækken af positive effekter, som fysisk aktivitet har på fx den kognitive, motoriske, sociale og mentale udvikling.

Faktaark
  • Bevægelse i skoledagen 2016

Læs den store populationsundersøgelse Bevægelse i skoledagen 2016 udarbejdet af Oxford Research for Dansk Skoleidræt og TrygFonden.

Bevægelse i skoledagen 2016
  • Kom til SBBS netværkskonference

Dansk Skoleidræt og TrygFondens slår dørene op for den landsdækkende netværkskonference for skoler, der er med i Sunde Børn Bevæger Skolen. Det sker den 22. marts i Ringsted Sportscenter.

Netværkskonference 2017

Inspiration til en aktiv skoledag

Dansk Skoleidræt og TrygFonden står bag Sunde Børn Bevæger Skolen (SBBS). Det er et program, som består af seks forskellige indsatser. Det skal give alle skoler inspiration til en aktiv skoledag med kvalificerede bevægelsestilbud - både i og udenfor klasseværelset. Lige fra eleverne går hjemmefra om morgenen, til de forlader skolen om eftermiddagen. Det drejer sig om:

Indsatserne kan illustreres som værende en del af en hel skoledag:

Som enkelt skole eller kommune kan man gøre brug af hele programmet eller udvælge specifikke indsatser efter behov. Kontakt os og hør nærmere.